I Mercedes Lambre glumi: Snima se film od Nickelodeonove serije „Heidi, bienvenida a casa“!Zahvaljujući uspehu serije koju bismo mi preveli kao „Hajdi, dobrodošla kući“, ova priča dobiće i film koji će se prikazivati sledeće godine!

Film o Heidi biće projekat Mondo TV-a, a prognozira se da će u bioskope stići tokom 2019. godine – serija je već postigla veliki uspeh u Latinskoj Americi i Evropi pa ovakav korak nije čudo. Film će prikazati Heidin život pre prelaska u grad, dok je bila na planini, a snimaće se i treći deo serije.

Mercedes Lambre je u seriji imala jednu od najvažnijih uloga, a drugi deo „Heidi, bienvenida al show“ već je snimljen dok se čak i treći planira nakon filma. Ukoliko ne pratite seriju, spomenućemo da su njene glavne teme već poznate svim tinejdžerima – moda, tehnologija, magija i planovi za budućnost!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Sve teče po planu: Martina snima nove pesme, uživa uz Mechi i mamu u Los Anđelesu!

6 thoughts on “I Mercedes Lambre glumi: Snima se film od Nickelodeonove serije „Heidi, bienvenida a casa“!

  1. omg mi to znamo jos od kad glumi i jade
    ali ono realno nejcemo gleda ti jer ne glumi niko iz soy lune.

  2. Haidi… sigurno je super serija, a bude i film… jedva ju čekam vidjeti…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.