I Mercedes Lambre glumi: Snima se film od Nickelodeonove serije „Heidi, bienvenida a casa“!Zahvaljujući uspehu serije koju bismo mi preveli kao „Hajdi, dobrodošla kući“, ova priča dobiće i film koji će se prikazivati sledeće godine!

Film o Heidi biće projekat Mondo TV-a, a prognozira se da će u bioskope stići tokom 2019. godine – serija je već postigla veliki uspeh u Latinskoj Americi i Evropi pa ovakav korak nije čudo. Film će prikazati Heidin život pre prelaska u grad, dok je bila na planini, a snimaće se i treći deo serije.

Mercedes Lambre je u seriji imala jednu od najvažnijih uloga, a drugi deo „Heidi, bienvenida al show“ već je snimljen dok se čak i treći planira nakon filma. Ukoliko ne pratite seriju, spomenućemo da su njene glavne teme već poznate svim tinejdžerima – moda, tehnologija, magija i planovi za budućnost!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Mercedes Lambre: Tini je moja najbolja prijateljica, skromna je i verna!

6 thoughts on “I Mercedes Lambre glumi: Snima se film od Nickelodeonove serije „Heidi, bienvenida a casa“!

  1. omg mi to znamo jos od kad glumi i jade
    ali ono realno nejcemo gleda ti jer ne glumi niko iz soy lune.

  2. Haidi… sigurno je super serija, a bude i film… jedva ju čekam vidjeti…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.