Ljubomora? Taylor ne gleda blagonaklono na Harryjevu vezu s Kendall!

Ribbet collage

Pevačica znana po albumu 1989 u srećnoj je vezi s Calvinom Harrisom, ali to ne znači da joj je drago što vidi svog bivšeg u zagrljaju zanosne Kendall Jenner!

Naravno, ni na koji način ne želimo da kažemo da je Taylor Swift još uvek zaljubljena u Harryja Stylesa, ali joj, zbog gorkih iskustava iz veze s njim, nimalo ne prija da vidi svog nekadašnjeg momka srećnog kraj bilo koje druge. U poslednje vreme sve što Tay čuje jesu priče o tome kako je Hazza u vezi s Kendall Jenner, i to je na nju delovalo poput udarca u stomak.

“Taylor je mrsko da čuje da je Harry u vezi s bilo kim drugim. To ne znači da ga ona još uvek voli ili tome slično, ali čitava veza s njim bila je prilično porazna po njen ego. On je stalno šarao pogledom i flertovao s drugim devojkama, a to je Tay dovodilo do očaja. Osim toga, pevač je uvek naglašavao da mu se sviđaju egzotične žene s tamnom kosom i tamnim očima, a činjenica da je on trenutno u vezi s Kendall ne čini da se Taylor oseća baš sjajno u svojoj koži,” tvrdi izvor portala Hollywood Life.

Autor: Famoza.net
Foto: Universal Music, Sony Music, Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Emin test: Koliko poznajete spotove Taylor Swift?

2 thoughts on “Ljubomora? Taylor ne gleda blagonaklono na Harryjevu vezu s Kendall!

  1. Pa Harry ima prava da bude sa Kendall,Taylor mu se osvetila albumom i ona sada ima decka

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.