Harry Styles progovorio o One Directionu za časopis “Rolling Stone”

Harry Styles je za časopis “Rolling Stone” progovorio o One Directionu, o tome kako su momci uticali na dalji razvoj njegove karijere, kao i kako se osećao kad se bend raspao. On se ovog meseca našao na naslovnici časopisa i možemo ga videti u editorijalu na koji ni jedna devojka ne može ostati ravnodušna.

“Ne znam, to se uvek desi kad neko izađe iz benda. Kad neko izađe iz benda uvek kaže ‘To nisam bio ja, bio sam ograničavan’. Međutim, to jesam bio ja”, započinje Styles o svom radu sa momcima iz benda, ,,nisam se uopšte osećao suzdržavano. Bio je jako zabavno. Da nisam uživao, ne bih to radio. Nije kao da sam bio vezan za radijator”.

Za novi album kaže da će biti o “seksu i osećaju tuge”. Nas to malo podseća na The Weeknda, a ako od Harryja dobijemo istu tu emociju, to će biti pun pogodak. Ovaj album Harry je snimao uz pomoć magičnih pečuraka, koje se koriste kao psihoaktivna supstanca.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja, a trenutno je najviše interesuje politika i pisanje govora, na šta bi volela da se fokusira na studijama. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.
Pročitajte još  Ovo je savršeno: Directionerka spojila Harryja i Taylor! (video)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.