Nezainteresovan za bend: Harry Styles želi glumačku karijeru, ne razmišlja o One Directionu!

Kako godine prolaze, popularnost One Directiona bledi hteli mi to da priznamo ili ne, i ako bend bude još mnogo čekao na okupljanje, zaista će biti prekasno. Da sve bude još gore, mediji često tvrde da članovi benda trenutno ni ne razmišljaju o One Directionu, a Harry Styles je naročito na udaru tih priča!

Harry Styles, naime, više nije registrovan za kompaniju sa kojom je radio turneju, a njegovi prijatelji potvrđuju da je Harry spreman da se odrekne i nastupa ne bi li učvrstio svoju holivudsku karijeru, koju je već započeo filmom „Dunkirk“, i sada planira da se posveti novom filmskom projektu! „Gluma je nešto u čemu Harry najviše uživa i radio je iza kamera na raznim novim projektima. Harry ima bazu u Los Anđelesu sa Jamesom Cordenom i producentom Benom Winstonom“ otkriva izvor za The Sun.

Sve ovo govori da su šanse da se 1D okupi zajedno sa Harryjem jako male. „Trenutno, on nema ni najmanju želju da se vrati One Directionu. Otkad je izašao iz tog benda, Harry stvarno uživa u životu izvan pop sveta“ zaključuje izvor. Pa, čini se da ćemo Harryja češće gledati u bioskopima, ali ćemo ga sve manje slušati.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Harry Styles

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Nema više: Harry Styles "sahranio" sopstvenu seriju!

One thought on “Nezainteresovan za bend: Harry Styles želi glumačku karijeru, ne razmišlja o One Directionu!

  1. Ja bih iskreno voljela da se 1D vrati, ali naravno neka oni idu prema svojim ciljevima

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.