Harry Styles o Zaynu: Šteta je što sad priča da nikad nije voleo One Direction muziku!

U prethodne dve godine otkako je napustio bend, Zayn Malik dosta puta je loše govorio o One Directionu, između ostalog i to da mu se nikad nije sviđala njihova muzika ali da je jednostavno bio primoran da učestvuje u tome. Harry Styles sad mu je konačno odgovorio!

Kako Harry kaže, krivo mu je što Zayn tako priča ali mu i pored toga ne želi ništa loše. “Mislim da je šteta što se on tako oseća u vezi toga”, kaže Harry za časopis Rolling Stone. “Međutim, ne želim mu ništa osim sreće, kao i svima koji rade ono što vole. Ako ne uživate u nečemu i osećate potrebu da radite nešto drugo, trebalo bi to i da uradite. Drago mi je što on radi ono što želi i srećno mu bilo.”

Harry nam u tom razgovoru otkriva i da je ideja njegove muzike da se bavi problemima koji potresaju svet. “Najviše me povređuje sve što se dešava u svetu. Ne govorim tu o politici već o osnovnim stvarima… Jednakim pravima. Jednaka prava za sve polove, rase, sve. Pesma ‘Sign of the Times’ govori kako nismo prvi put u problemu i da ovo neće biti poslednji put”, objašnjava on.

Autor: Famoza.net
Foto: Harry Styles

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Da, ima ogroman frižider: Pogledajte kako izgleda Niallova nova kuća!

4 thoughts on “Harry Styles o Zaynu: Šteta je što sad priča da nikad nije voleo One Direction muziku!

  1. Dusa, i dalje ga na neki nacin podrzava, bez obzira na to sta je Zayn sve pricao.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.