Mama Harryja Stylesa: Ko zna da li će se One Direction ikad vratiti!

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
42
Views:
78

U srca dobrog dela Directionera usadila se sumnja u to da će se njihov bend ponovo okupiti u narednim godinama a i niko od momaka ne želi da da prognozu kad bi to moglo da se desi. Sad i mama Harryja Stylesa Anne Twist kaže da povratak grupe uopšte nije izvestan!

Po njenim rečima, šanse da se 1D okupi su male ali ona ne bi isključila da se jednog dana desi čudo. “Nikad ne znate. Nikad ne reci nikad. One Direction je bio odličan za njega i bilo mu je lepo tamo. Uživao je u svakom momentu i zbog toga je i stigao gde je stigao”, kaže ona a na sličan način je on povratku svog benda pričao i Harry Styles za Rolling Stone.

Anne kaže da je čula Harryjev album i da je uživala u njemu. “Stvarno je fantastičan, rasplakao me je. Sve je to dobro i ovo je samo jedan mali korak za njega. Jako naporno je radio i nisam ga puno viđala ali ipak se to dešavalo više nego ranije. Bilo je lepo što mogu povremeno da provodim vreme sa njim”, kaže ona.

Autor: Famoza.net

One thought on “Mama Harryja Stylesa: Ko zna da li će se One Direction ikad vratiti!

  1. Nije rekla da se nece vratiti, nego da mu je bilo lepo u One Directionu. Vracaju se, sami su to potvrdili. Nije vazno da li ce biti sledece godine ili neke druge, ja cu ih cekati kao i svaki directioner.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.