Harry Styles direktno o vezi sa Taylor Swift: Bio sam neiskusan, samo sam hteo normalnu vezu!

Harry Styles i Taylor Swifti imali su kratku vezu o kojoj se mnogo pisalo i piše i dugo nakon njihovog raskida a mladi pevač sad je progovorio o tome otkrivši kako se naivno nadao da će to biti jedna sasvim normalna veza.

“Kad sad vidim slike od tog dana iz šetnje parkom u Njujorku pomislim: Veze su teške, koliko god godina da imate. Na to dodajte da ne razumete kako sve to radi kad imate 18 godina, pokušaji da se izborim sa tim nisu stvari učinile lakšim”, priča on sa uzdahom. On dodaje i kako je zaista verovao da će to biti jedna sasvim normalna tinejdžerska veza.

“Mislim, bilo je čudno od početka. Na dejtu si sa nekim ko ti se mnogo sviđa, trebalo bi da je sve prosto, zar ne? Puno toga sam naučio, to je definitivno. Međutim – zaista sam hteo normalan dejt. Harry se osvrnuo i na brojne Taylorine pesme za koje se misli kako su posvećene njemu. “Ne znam da li su one o meni ili ne ali stvar je što je ona jako dobra pa su te pesme prokleto svuda. Ipak, svi pišemo pesme na osnovu sopstvenih iskustava – i ja to radim. Srećan sam ako joj je naše iskustvo pomoglo da stvori te pesme. Najteže je to ispričati, to je nešto o čemu i ja najmanje pričam. To je nešto između dvoje ljudi, nikad svima neću reći sve o tome”, zaključuje on džentlmenski.

Pročitajte još  Harry Styles ubeđen da Liam pravi veliku grešku sa Cheryl?

Autor: Famoza.net
Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

2 thoughts on “Harry Styles direktno o vezi sa Taylor Swift: Bio sam neiskusan, samo sam hteo normalnu vezu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.