Čudna priča: Taylor Swift juri prebogatog Kineza?

Iako se Taylor Swift povukla u ilegalu, verovatno kako bi radila na svom novom albumu, mediji po Kini su se raspisali o tome kako se ona tajno viđa sa kineskim bogatašem Charlesom Zhang Chaoyangom i da se sve lagano pretvara u ozbiljnu vezu.

Charles koji ima 52 godine i vredan je 720 miliona dolara ipak tvrdi da od toga nema ništa. “To je samo glasina, mene strane žene ni ne interesuju”, priča on za lokalne medije i dodaje ne samo kako nikad nije upoznao Taylor Swift već i da nikad i nije čuo za nju, što baš nije lako za poverovati!

Taylor je od početka karijere povezivana sa raznim momcima pa nema sumnje da joj je ovakvih priča preko glave. O vezi sa njom nedavno je pričao i Harry Styles koji ipak nije ulazio u detalje ali isto tako nije imao ružne reči za nju i poručio je da joj ne zamera ukoliko je njihovu vezu koristila kao inspiraciju za svoje pesme.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Njena podrška nije samo na rečima: Taylor Swift poklonila Keshi 250.000 dolara!

6 thoughts on “Čudna priča: Taylor Swift juri prebogatog Kineza?

  1. Malo preteruju ??. Taylori ne deluje toliko sebicno da samo mari za novac. Ipak je ona mlada, tek treba da se zaljubi… ?????

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.