“Imali su tajni sastanak”: Opet krenule priče o “Haylor”!

Harry Styles nedavno je govorio o Taylor Swift i vezi sa njom a to je odmah uzburkalo duhove do te mere da se priča kako su njih dvoje u kontaktu i da rade na tome da obnove svoju vezu jer su konačno oboje singl!

Kako je preneo tabloid New Weekly, njih dvoje su shvatili da je sad mnogo bolji momenat za vezu. “Četiri godine kasnije Taylor i Harry su stariji i mudriji… i spremni su da ljubavi ukažu novu šansu!”, stoji u naslovu teksta gde se još napominje da su se njih dvoje sreli u Nešvilu kako bi proverili postoje li još varnice među njima.

“Zaista se još vole. Taylor se oduvek tajno nadala da će njih dvoje biti zajedno i veruje da je Harry sazreo u muškarca kakv joj je potreban. Ponovo ih je spojio njihov zajednički prijatelj Ed Sheeran i bilo mu je zadovoljstvo da pomogne iako Harryja nije trebalo dugo ubeđivati.” Iako smo viđali i čudnije stvari, zaista nam deluje da su male šanse kako u ovim rečima ima istine!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Čudne reči Lorde: Prijateljstvo sa Taylor Swift je kao bolest!

5 thoughts on ““Imali su tajni sastanak”: Opet krenule priče o “Haylor”!

  1. 1. Oni znaju da se ona "potajno nadala" da će biti zajedno?
    2. Poznate ličnosti ne smeju da imaju prijatelje!? Čim neko sa nekim izadje odmah je to ljubavni sastanak… ?

    Nemam ništa protiv njihove veze, niti imam pravo na to, ali neki mediji znaju toliko da preteruju…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.