Harry Styles u društvu Karlie Kloss, Swiftieji gunđaju!

Kako samo jedna fotka može da izazove buru! Prethodnih dana mnogo se pričalo o tome kako nekad najbolje drugarice Taylor Swifti i Karlie Kloss ignorišu jedna drugu, a Swiftieji novi dokaz neprijateljstva traže u tome što se ona druži sa Harryjem Stylesom!

Karlie i Harry otišli su na ručak na Siciliji i to u društvu dizajnerke Diane Von Furstenberg koja je napisala i “Glamuzorna pauza za ručak”. Kako se pretpostavlja, fotka je nastala na njihovoj jahti Eos. Njih dvoje inače su u Italiji zbog Google konferencije koja okuplja zvezde.

Naravno, Swiftiejima ovo ne prija previše, jer znaju da Taylor maksimalno ignoriše Harryja još od njihovog raskida. Zato oni ovo vide kao dokaz da Karlie niti je u kontaktu sa njom, niti je briga šta ona misli o svemu. Mnogi čitavu situaciju komentarišu šaljivo, a možda je najbolji tvit onaj koji kaže da Harry Styles i Karlie Kloss imaju samo jednu zajedničku temu za razgovor – Taylor!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Demi, Taylor, Harry, Nick Jonas... : Molimo se za sve nakon tragedije u Las Vegasu

2 thoughts on “Harry Styles u društvu Karlie Kloss, Swiftieji gunđaju!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.