J.K. Rowling otkrila da dobija pretnje smrću i da je na meti trans aktivista!

Prošle godine nastao je veliki haos kada su svi počeli da napadaju spisateljicu Harry Potter serijala, J.K. Rowling, pa čak i njeni fanovi i Emma Watson i Daniel Radcliffe. Razlog za napad je bio što je Rowling iznela svoje mišljenje o trans osobama govoreći da one nikada neće biti prave žene što je većinu jako naljutilo. Godinu dana kasnije, nju ponovo napadaju trans aktivisti, a sada čak i dobija pretnje smrću!

Rowling je u nedelju podelila i tvit upućen njoj koji je glasio, ”Želim ti veoma lepu bombu u poštanskom sandučetu.” Ona ovo nije prećutala pa je odgovorila nazad. ”Da budemo iskreni, kada ženu ne možete da otpustite, uhapsite niti je odbaciti od strane njenog izdavača to što je otkazujete samo joj donosi veći doprinos i bolju prodaju knjiga.” rekla je.

”Sada dobijam na stotine pretnji trans aktivista da će me prebiti, silovati, izvršiti atentat i bombardovati.” dodala je.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/JK Rowling

The following two tabs change content below.

Marta Denić

Marta Denić je urednica portala Famoza.net. Obožava svet pop kulture i poznatih ličnosti, a rad na Famozi joj omogućava da mu se što više približi. Studira španski jezik i hispansku književnost na Filološko-umetničkom fakultetu u Kragujevcu. Strani jezici su njena strast i jednog dana želi da proputuje svet i upozna različite kulture.
Pročitajte još  Daniel Radcliffe ušao u otvoren sukob sa JK Rowling: Žao mi je bola koji vam je ona nanela!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.