I ona je opsednuta: Halsey se videla sa BTS-om na turneji, kaže da je jako inspirišu!

BTS groznica trese već dugo tinejdžere u svetu i u našem regionu, ali oni nisu jedini – i velike zvezde im se dive i žele da ih upoznaju!

Dugoj listi zvezda koje obožavaju BTS pridružila se i mlada umetnica Halsey, koja je trenutno na turneji povodom svog albuma „Hopeless Fountain Kingdom“ i u ponedeljak je stigla čak do Seula, grada u Južnoj Koreji. Naravno, pevačica je ovu sjajnu priliku iskoristila da se vidi sa BTS-om, fotka se sa njima, i kaže koliko je ponosna što je napokon stigla da ih sretne!

Halsey se inače druži sa momcima još od prošle godine kada je tvitovala da ih je upoznala i da su kul, sa njima će se ponovo videti kada BTS dođe u Kaliforniju radi severnoameričke turneje. Jedna devojka je tvitovala da je njihovo prijateljstvo divno i iskreno, a Halsey joj je odgovorila: „Prijatelji smo skoro pa dve godine, srećna sam što ih znam i mnogo me inspirišu. Tvoji momci su za desetku“ napisala je Halsey.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Halsey

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Najekstremniji BTS fan kupio 5000 primeraka istog magazina!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.