Hailey se i dalje svađa sa Belieberima: Nisam sa Justinom zbog para!

Hailey Baldwin objavila je crno-belu sliku sa Justinom Bieberom na svom profilu na Instagramu gde ih vidimo nasmejane, a u videima koji su stigli u sličnom momentu, ona kaže, “Uzeti vreme da budete zahvalni zbog malih stvari u životu mnogo će učiniti za vašu dušu. Ne škodi da podsetite sebe da budete zahvalni, čak i za najmanje stvari.”

Hailey je na praktičnom primeru objasnila to rečima, “Danas sam zahvalna jer sam na ručku dok sija sunce… To možda nije najvažnija stvar na svetu, ali kad se setim koliko je to lepo, na licu mi je osmeh. Hvala bogu za male stvari… Najmanje stvari u životu će vas učiniti srećnim, pa im to i dopustite.”

Međutim, neko od Beliebera ostavio je neprijatan komentar koji glasi, “Moj muž vredi 265 miliona dolara, ali mene male stvari čine srećnim, ha, ha, ha”, što aludira na to da je Hailey tokom karijere zaradila 100 puta manje novca. Ipak, ona je to videla pa je odgovorila, “Novac nije isto što i sreća! Uopšte nije. Možete biti najbogatija osoba na svetu, a opet biti nesrećni. Nije fer da nam sudite… Zar ne mogu da budem zahvalna na tome što sedim na suncu i uživam u danu kao obična osoba?” zaključuje ona.

Autor: Famoza.net

Pročitajte još  Prenos je noćas: Justin igra na NBA All-Star vikendu, očekujemo spektakl!

Foto: Instagram/Hailey Bieber

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on “Hailey se i dalje svađa sa Belieberima: Nisam sa Justinom zbog para!

  1. Naslov je jako pogrešan… pravi Belieberi ne hejtaju Hailey ni na koji način.., a ona se svađala sa glupim fake fanovima ili jednostavno glupim hejterima koji su jednostavno:glupi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.