BTS i vojska: Momci ne znaju hoće li se grupa raspasti!

Ono što najviše brine BTS fandom poslednjih godina jeste činjenica da u Južnoj Koreji svi moraju da idu godinu dana u vojsku, uz neverovatno mali broj izuzetaka. Samim tim, to znači da bi praktično svake godine neko od momaka iz BTS (ili više njih!) morao da ide na služenje, pa bi grupa stalno bila u okrnjenom sastavu. Muzičari su sad govorili o tome i pojasnili kako oni razmišljaju o tome.

Pravila su takva da do sad nijedna k-pop zvezda nije izbegla vojsku, pa je najbolje što mogu to da je odlažu do maksimalno 30. godine, kako bi nastavili sa karijerom. “Za nas Korejce to je normalno. Jednog dana kad nas pozovu, bićemo spremni da odgovorimo na to”, kaže Jin, sugerisavši da ne razmišlja o tome da bude oslobođen od vojske.

https://youtu.be/mO9WbRqQ_aU

Interesantno pitanje dobio je Jungkook, a vezano za to da li će se grupa raspasti u tom momentu. “Ja o tome ne želim ni da razmišljam”, kaže on. “Sad nam se dešava nešto što je zaista dobro.” Prvi na spisku koji će biti poslat u vojsku je Jin koji je sa 25 godina i najstariji, pa bi u vojsku trebalo da ide 2022. godine a Jungkook kao najmlađi miran je do 2027.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  BTS o novim ciljevima: Rado bismo išli na Grammy Awards i bili prvi na Billboard listama!

4 thoughts on “BTS i vojska: Momci ne znaju hoće li se grupa raspasti!

  1. jin ima 26 i trebao bi da ide sledece godine. sada su promenili zakone, moze da se odlaze do 28. godine

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.