Hailey Baldwin poručuje: Ne dam da mi upropastite brak i karijeru!

Hailey Baldwin poručuje: Ne dam da mi upropastite brak i karijeru!

Biti devojka Justina Biebera podrazumeva ogroman pritisak, a šta tek reći za Hailey Baldwin koja mu je postala supruga! Manekenka se obratila javnosti preko Instagrama, a pre svega onima koji potcenjuju posao kojima se ona bavi ali i koji priželjkuju da će joj se brak sa Biebsom vrlo brzo pretvoriti u paramparčad!

Hailey kaže da baš ima problema sa nervozom i strahom zbog svega što joj piše veliki broj ljudi. “Najbolje mi je kad odem sa Instagram. Kad god ga napustim, osećam se bolje… Čim se vratim, odmah mi se vrati i strah i nervoza, postanem tužna i to me ponese”, piše ona na svom Instagramu Storyju.

Ona se potom posebno bratila ljudima koji joj žele zlo. “Teško je fokusirati se na zdravlje kad svaki put neko na Instagramu vređa to što radite ili želi propast vaše veze ili bilo šta što je pozitivno u životu. Potrebno je da iskazujemo više ljubavi jednu prema drugima. Neću vam dozvoliti da se osećam kao da radim nešto pogrešno time što uživam u životu i što sam srećna!”, zaključuje ona.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Hailey Baldwin

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Medeni mesec se nastavlja: Hailey Baldwin i Justin Bieber doputovali u Italiju!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.