Tim u panici: Hailey Baldwin pripada polovina bogatstva Justina Biebera u slučaju razvoda!

Po važećim američkim zakonima, u slučaju razvoda supružnici dele sve što imaju na ravne časti, bez obzira na to ko je šta uneo u brak. U slučaju Justina Biebera i Hailey Baldwin, to je veliki problem jer je pevač od svoje verenice bogatiji 90 puta!

Dok je Justinova imovina procenjena na 265 miliona dolara, u slučaju Hailey ta cifra je mnogo skromnija i iznosi tri miliona dolara. Jedini način da Justin sačuva sve što ima u slučaju da brak ne uspe je da se potpiše predbračni ugovor koji bi to regulisao, ali to se još uvek nije desilo!

“Oni nisu rekli svojim timovima šta se događa i zbog toga se sad ubrzano radi na tome kako bi se regulisali svi papiri”, tvrdi jedan izvor za The Sun, ali i dodaje da će konačno odluka biti na Justinu.

Autor: Famoza.net
Foto: Twitter

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Urnebesna dva minuta: Pogledajte Jusovu reklamu koju je snimio u Japanu!

8 thoughts on “Tim u panici: Hailey Baldwin pripada polovina bogatstva Justina Biebera u slučaju razvoda!

  1. pa zato ona i želi da se uda za Justina, lepo se uda, posle par meseci krene svadja,nekom pukne film i fino se razvedu- Hailey odu milioni a Justino slomljeno srce.
    😐😢

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.