Hailey Baldwin nije oduševljena željom da Justin pusti brkove za venčanje: Ne dajte mu takve ludačke ideje!

Veliki deo Beliebera hvalio je Hailey Baldwin ovih dana jer je Justin Bieber obrijao brkove. Da je to zaista njena zasluga, govori nam šaljivi komentar menadžer Ryan Gooda, na koji je ona jednostavno morala da odgovori!

“Pusti ponovo brkove za venčanje”, napisao je Ryan na Biebsovoj objavi da se verio sa Hailey, a ona mu je odgovorila, “Da ti nije palo na pamet da mu daješ te ideje, ti ludače!” Šaljivo jeste, ali Hailey se definitivno ne dopada kad Biebs zaraste, pa se pitamo šta kaže na njegovu trenutnu frizuru?

Hailey se inače oglasila i povodom veridbe, pa je tvitovala, “Nisam sigurna šta sam uradila u život da zaslužim takvu sreću, ali sam i jako zahvalna bogu što mi je pružio tako neverovatnu osobu da sa njom podelim život! Nema reči kojima mogu da izrazim svu zahvalnost!”

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Hailey Baldwin

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Skater Boy: Justin Bieber ponovo pokazao svoje umeće na dasci!

4 thoughts on “Hailey Baldwin nije oduševljena željom da Justin pusti brkove za venčanje: Ne dajte mu takve ludačke ideje!

  1. Vidi se da Justin voli Hailey, ali da li ona zaista voli njega ili ga samo zeli iskoristiti, videcemo,jer je krajem maja pricala kako ne bi opet bila sa Jusom, a ni 2 meseca kasnije oni se verili

  2. Justin je voli, nadam se da ona njega voli izbliza koliko on nju.
    Ne želim da ovo bude još jedan brak iz koristi i da Jus na kraju završi povrijeđen, on to stvarno ne zaslužuje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.