Grammy skandal: Namešteno da Ariana Grande ne bude nominovana za pesmu godine!

U nedelju ćemo gledati novo izdanje Grammy nagrada, ali svi nastupi i pobednici vrlo lako mogu ostati u senci skandala koji je otkriven na najvećim američkim televizijama. Naime, bivša direktorka dodele Grammy nagrada kaže da je Ariana Grande drastično oštećena, odnosno da je namešteno da ona nema nominaciju za pesmu godine!

Kako piše Vulture, Deborah Dugan koja je suspendovana samo desetak dana pre ceremonije, ističe da se nominacije za Grammy nagrade ne odlučuju glasovima 12.000 članova komisije, već na tajnim sastancima, gde se rezultati nameštaju. Ona je bila prisutna na jednom takvom sastanku kad su određivane nominacije za ovu godinu, i da može da svedoči da je Ariana uz Eda Sheerana izbačena iz konkurencije za najbolju pesmu godine samo zato što tamo nema vezu da je pogura!

“Kad nekog pogurate, to znači da neko drugi mora da ispadne. Ja sam bila prisutna i videla sam momenat kad se to desilo”, otkriva ona za CNBC i dodaje da je jedan izvođač koji je bio tek 18. po broju glasova dobio nominaciju, a da je taj izvođač čak bio na tom sastanku i imao svog predstavnika! Upitana da kaže o kom izvođaču govori, Dugan je rekla da to ne želi da uradi, ali jasno poručuje da su Ariana i Ed pokradeni!

Pročitajte još  Potvrđeno je: VIVA GLAM Ariana Grande kolekcija u februaru dolazi u Srbiju, otkrivene i cene!

Ipak, nije da ne znamo ništa. Naime, među kandidatima za pesmu godinu su Lady Gaga, Billie Eilish, Tanya Tucker, H.E.R., Taylor Swift, Lana Del Rey, Lewis Capaldi i Lizzo, a to znači da je neko od njih sigurno varanjem uspeo da se ugura na spisak i izbaci Arianu i Eda! Arianatori ne sumnjaju u Lady Gagu, Lanu, Lizo i Billie Eilish koje su sa Ari u odličnim odnosima, a ne misle ni da manje poznate zvezde poput H.E.R. ili Tanye Tucker mogu da imaju veći uticaj. Zbog toga, oni sad prstom upiru u Taylor Swift! Mediji navode da je ovo ogroman skandal koji će imati nesagledive posledice i da bi zauvek mogao da promeni stvari na muzičkoj sceni. Mi ćemo svakako pratiti situaciju. Pitamo se i kako će Ari koja se ovih dana vredno sprema za nastup na Grammy nagradama reagovati.

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Ariana Grande prvi put stavila Srbiju i Hrvatsku na svoj Instagram!

5 thoughts on “Grammy skandal: Namešteno da Ariana Grande ne bude nominovana za pesmu godine!

  1. Ovo je skroz ne pošteno. Iskreno ne sumnjam u Taylor Swift, ipak je ona Edova najbolja drugarica, a i zaslužuje to mesto. Nikada ne bih to očekivala od nje.

  2. Lover pesma je remek delo i Taylor ju je sama napisala tako da je nemoguce da je ona bila na 18. mestu. Verujem da je Lizzo ta osoba, jer je poznata po payoli (potplacivanju radio stanica da je stalno pustaju na radiju) a pesma joj nije nista posebno. Takodje je dobila i 8 nominacija, najvise od svih 👀

  3. Zar nije Billie rekla nesto kao : ,, Nemam sanse da osvojim ijednu nagradu Ariana ce pokidati " , nesto poput toga . TAYLOR to NIKADA nebi uradila a sumnjam u Billie .

    1. Iskreno sumnjam da je Billie,jer je Bad guy uzasno popularna pesma i pustali su je na radiju dosta,nemoguće da je Billie bila cak na 18.mestu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.