Zašto Ariana ima samo jednu Grammy nominaciju?

Grammy nominacije su stigle, i naravno, mnogi nisu zadovoljni! Arianatore tako razočarava što njihova miljenica ima samo jednu nominaciju, i to za numeru “Rain on Me”. Međutim, dok je mnogim muzičarima ukazana nepravda, to se baš ne može reći za Ari!

Naime, Grammy akademija ove godine može da nominuje samo muzička dela nastala između 1. septembra 2019. i 31. avgusta 2020. godine. Naravno, to znači da Arianin album “positions” nije uzet u obzir, jer se pojavio tek 30. oktobra! To znači da ona za njega može da bude nominovana tek naredne godine! Kad uzmemo to u obzir, onda fandom zaista ne mora da bude nezadovoljan!

Ari je od ranije bila u sukobu sa Grammy akademijom, pa je čak bojkotovala ceremoniju nakon što su joj organizatori nametali koje pesme treba da peva. Stvari su ipak izglađene pa je Ari ove godine čak i nastupila na ceremoniji, podseća E! Online. Ari inače ima jednu Grammy nagradu u karijeri, a dobila ju je za “Sweetener”, kao najbolji vokalni pop album.

Dodela Grammy nagrada održaće se 31. januara naredne godine, a organizatori ističu da nema šanse da ona bude otkazana. O tome kako će ceremonija izgledati još se ne zna mnogo, ali znamo da će šou voditi Trevor Noah, kao i da će mnogi izvođači imati nastupe. Da li će među njima biti i Ari, ostaje da vidimo!

Pročitajte još  Matea danas proslavlja rođendan i poklanja vam PREDIVAN kviz o Ariani Grande!

Arina jedna nominacija dakle nije iznenađenje, ali mediji ističu da jeste šokantno što je i Noah Cyrus nominovana, i to za najboljeg debitanta. Razlog za sreću imaju i BTS koji su nominovani za numeru “Dynamite”, čimi se u postali prva k-pop grupa koja je nominovana za jednu veliku Grammy nagradu! To je samo dokaz da su momci napravili pravi potez kad su ovu pesmu snimili na engleskom jeziku i tako je približili široj publici!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.