Vaše zvezde za petak, 24. januar 2020. godine

Svoj 37. rođendan danas slavi brat Ariane Grande, Frankie Grande.

HRSKP3 Ovan (21.3 – 20.4.)

Vaš autoritet je u prvom planu. Iako vam godi kada vam se poveravaju i pitaju vas za mišljenje, postoje dani kada vam nije do toga. Sada je takav trenutak. Hitno vam je potreban predah. Ne oklevajte, priuštite sebi dužu pauzu.

HRSKP4 Bik (21.4 – 20.5.)

Vreme je za mali predah, ipak, ne dozvolite sebi preterano opuštanje. Iskoristite dan da očistite zaostale obaveze. Osim toga, idealan je trenutak da obnovite stare kontakte s prijateljima koje ste u proteklom periodu zapostavili.

HRSKP5 Blizanci (21.5. – 20.6.)

Polje finansija vam je stalni izvor frustracija i briga. Ne maštajte o begu, u ovom trenutku ne možete ništa popraviti jer nisu sve karte u vašim rukama. Dan iskoristite da pošteno završite ono što je do vas, a na rezultate ćete morati strpljivo da čekate.

HRSKP6 Rak (21.6. – 20.7.)

Vreme je da se maksimalno posvetite obavezama i da ih redom, jednu po jednu, rešite do kraja. Finansijska situacija je prilično stabilna, pa je pravo vreme da pre nego što odete u šoping očistite dugove i zaostale neplaćene račune.

HRSKP7 Lav (21.7 – 21.8.)

Predstoji vam pozitivna promena na ljubavnom planu. Situacija kreće nabolje. Zbog intenzivnih poslovnih obaveza, svoje slobodno vreme ćete provoditi radno,pa će to odvajanje od partnera doneti stimulans za period koji dolazi.

HRSKP8 Devica (22.8. – 22.9.)

Rasejani ste. Obuzeti ste brigama koje ste sami smislili i rešavate probleme koji bi tek mogli da se dogode. Vaša dekoncentrisanost i ponašanje na poslu vas mogu mnogo koštati, pa je bolje da se blagovremeno trgnete i odvojite realnost od mašte.

HRSKP9 Vaga (23.9 – 22.10.)

U potpunosti ste posvećni poslovnim aktivnostima. Pred vama su intenzivna dešavanja, kako na profesionalnom tako i na finansijskom planu. Očekuje vas velika šansa koja stiže u vidu ponude za saradnju sa ljudima za koje ste mislili da su nedostižni.

HRSKP10 Škorpija (23.10. – 22.11.)

Dan je obeležen napetim tranzitima koji nagoveštavaju stresne situacije iz kojih nećete lako izlaziti. Svedite svoju nestrpljivost na minimum kako biste izbegli veće nevolje, naročito kada su u pitanju partnerski odnosi i ljubav.

HRSKP11 Strelac (23.11. – 20.12.)

Odnos s voljenom osobom se ne odvija onako kako biste želeli. Možda vas je ona u proteklom periodu pomalo razmazila, pa ste bez svesne namere ušli u ulogu žrtve kojoj je sve dopušteno. Drugoj strani takva atmosfera može dosaditi, a kada to shvatite biće prekasno.

HRSKP12 Jarac (21.12. – 19.1.)

Predstoji vam predlog za putovanje, saradnju sa nekim u inostranstvu ili učenje uz isplativ posao. Ukoliko ne reagujete brzo možete propustiti ovu neočekivanu šansu. Iako vama nije svojstveno da se kockate, ovog puta pokušajte, rizik se može isplatiti.

HRSKP1 Vodolija (20.1. – 18.2.)

Neobično ste kreativni i iz vas izbija ogromna samouverenost. Toliko ste puni sebe da to preti da preraste u umišljaj velike nadmoći nad drugim ljudima. Obuzdajte nalet te gordosti, pred vama su zadaci koje ćete moći da rešite samo ako igrate u timu.

HRSKP2 Ribe (19.2. – 20.3.)

Prihvatili ste se obaveza koje nisu u skladu s vašom prirodom. Tešite se tako što na sve to gledate kao na privremeni projekat koji, kada se završi, donosi nove mogućnosti. Ako je u sve to uključen i partner, budite oprezni, raspodela uloga bi mogla da pređe u naviku.

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.