Taylor Swift zbog Ariane odustala od Grammy nastupa?

Taylor Swift već godinama ne odlazi na dodelu Grammy nagrada, iako i ove godine ima tri nominacije, i to za pesmu godine, najbolji pop solo nastup i najbolji vokalni pop album. Ono što je posebno interesatno jeste da je Tay u tajnosti spremala nastup na ovogodišnjoj ceremoniji, ali je onda u poslednji čas odustala!

Kako potvrđuje Variety, Taylor je zaista spremala spektakularan nastup u najvećoj tajnosti, ali onda je od toga naprasno odustala, što nam ukazuje da se negde pojavio veliki problem! Mnogi misle da se tu radi o skandalu koji je procurio u javnost, a gde je sad već bivša predsednica Grammy akademije Deborah Dugan pričala kako su nominacije nameštene, pa kao primer navodi to što su Ariana Grande i Ed Sheeran izbačeni iz konkurencije za pesmu godine. Ovde je interesantno da je Dugan navela kako je jedna velika zvezda direktno izgurala Ari i Eda da bi ubacila sebe, što znači da je i Taylor Swift među osumnjičenima. Ipak, mnogi navode da su male šanse za to, jer je Ed Sheeran jedan od najboljih prijatelja koje ima.

Kao drugi razlog navodi se upravo što je Dugan kao prva žena predsednik Grammyja suspendovana samo par dana pre ceremonije, i to upravo jer je progovorila o nameštanju i drugim skandalima. Za Taylor ovo može biti način da se jednostavno skloni od skandala dok se sve ne razjasni, ili je to njen način da podrži Dugan. Ipak, ako je ovo drugo u pitanju, za očekivati bi bilo da se ona i oglasi saopštenjem u narednim danima. Ovogodišnja dodela nagrada svakako će biti interesantna zbog nastupa Ariane, Camile Cabello, Demi Lovato, BTS-a i brojnih drugih zvezda, ali je prava šteta što Tay neće biti tamo. Čini se da će ovogodišnja ceremonija po mnogo čemu biti istorijska, ali i da neće u pitanju biti samo dobre stvari.

Pročitajte još  Ariana Grande oduševljena Taylorinim novim spotom, u kom se pojavljuje i njena Drag dvojnica!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.