Famoza music chart #153 – Glasajte za sve omiljene pesme, ali samo jednom!

Marcus i Martinus vratili su se na prvo mesto, ovog puta singlom “Invited”, taman pred njihov povratak u Hrvatsku i Srbiju! Braća ponovo drže sve vodeće pozicije, a Tini ih prait, pa smo odlučili da još jednom promenimo sistem glasanja kako bi se vratila veća neizvesnost.

Ovog puta zato možete glasati samo jednom ali za koliko god pesama želite, među kojima su ove nedelje i Zara Larsson, ali i Nevena Božović, Jonas Blue, Liam Payne i Lennon Stella!

Glasanje traje do srede, 24. oktobra u 12h! Broj zvezdica pored imena izvođača označava koliko je ta pesma puta bila na prvoj poziciji top liste! Glasati možete jednom na svaka 24 časa i to za pet pesama! Vaše predloge za narednu top listu očekujemo u komentarima!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Tvoj dnevni horoskop za sredu, 22. jul 2015.

20 thoughts on “Famoza music chart #153 – Glasajte za sve omiljene pesme, ali samo jednom!

  1. Super su predlozi! Zamolio bih vas da ubacite i ovu pesmu: Sigala, Ella Eyre, Meghan Trainor – Just Got Paid ft. French Montana

      1. Ne slušate me baš uvek, ali ipak razumem da ne možete sve pesme ubaciti na listu.

  2. Believer,A-ha,jaws theme,Artan Lili,Avicii,Editora,The National
    -šta ja slušam😙🤣

  3. Famozo, nešto sam razmišljala. Šta mislite da ove godine biramo par godine? 😘

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.