Shawn Mendes napušta TikTok usled zavisnosti

Shawn Mendes zaista vodi računa o svom mentalnom zdravlju, pa je sad odlučio da obriše aplikaciju TikTok nakon što je shvatio da mu je to postalo opsesija. On ističe da nema ništa protiv ove društvene mreže, ali da je shvatio kako se našao u problemu.

“TikTok je sjajan. Ja imam jako zavisnost od društvenih mreža, tako da moram da balansiram stvari”, priča on. “Povremeno moram da obrišem te aplikacije. Ja sam na TikTok pauzi u ovom momentu. Međutim, kad je imam, onda mi je ona sve. Ja sam dete Vinea. Oni jesu različiti, TikTok je daleko napredniji.”

Da podsetimo, i njegova devojka Camila Cabello koristi sličnu terapiju pa pravi pauze od društvenih mreža. “Primetila sam da boravak na društvenim mrežama tera moj mozak da radi tako brzo, a nekad mi treba pauza od toga. Često se osećam kako verujem da se oseća dosta ljudi, a to je da neko drugi kreira sliku o vama.” Sa druge strane, ona je isto tako istakla da joj društvene mreže dozvoljavaju da kaže svoju istinu umesto da neko tumači njeno ponašanje.

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Shawn Mendes

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Famoza music chart #134 - Glasajte za pet pesama koje volite, jednom dnevno!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.