Martinin tim je raspoložen: Moguć Famoza intervju sa Tini uživo!

Intervju koji smo već imali sa Martinom Stoessel i novi koji sad spremamo uz vašu pomoć dokaz su da Famoza može da dođe do zvezda a uz malo sreće, sa Tini bismo mogli da razgovaramo uživo, licem u lice tokom njenog boravka u Budimpešti.

U razgovoru sa njenim timom rečeno nam je da je tako nešto moguće ali da se ne može obećati iz prostog razloga što će Tini kratko ostati u glavnom gradu Mađarske i što je veliko pitanje koliko će imati vremena za bilo šta drugo osim za pripremu za nastup i samog koncerta.

Ako pogledamo datume, Martina 30. marta ima koncert u Rimu a onda dva dana kasnije, 2. aprila nastupa u Budimpešti. Ono što ipak komplikuje stvari jeste da ona već narednog dana ide ima koncert u Krakovu u Poljskoj, što joj zaista jako ograničava vreme. Naravno, ne znamo ni kad Tini planira da dođe u Budimpeštu pa ćemo to verovatno saznati tek 2-3 dana pre samog nastupa kad ćemo i definitivno dobiti odgovor da li je ovako nešto moguće. Naše prognoze nisu previše optimistične ali mislimo da vredi pokušati.

Kad bi došlo do intervjua, jako bismo voleli da vas uključimo u to, možda i da pripremite neki svoj video ili tako nešto što bismo joj pokazali ili poklonili, baš kao što bismo joj pričali o vama i svemu što radite. Ipak, kako ne znamo da li će do ovog doći, ostaje nam samo da čekamo odgovor.

Pročitajte još  Zatišje pred buru: Šta sve lepo spremamo za Tiniste u narednih mesec dana?

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

6 thoughts on “Martinin tim je raspoložen: Moguć Famoza intervju sa Tini uživo!

  1. Super,odlicno!! njezin tim je ipak bolji nego sto sam mislila.
    Hvala vam na svemu sto radite za nas Famozo 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.