Roditelji odbili da sahrane dečka ubijene jutjuberke Gabby Petito

Slučaj ubijene jutjuberke Gabby Petito je daleko od toga da bude rešen, a stvari su još teže jer njen dečko Brian Laundrie pronađen mrtav nakon bekstva. Ipak, njegovi roditelji odbili su da ga sahrane sve dok ne saznaju šta mu se zapravo desilo.

Njihov porodični advokat, Steve Bertolino, izjavio je da porodica planira da ga kremira, ali tek nakon što njegovo telo bude poslato na dodatnu analizu. Klasična autopsija nije utvrdila kako je Brian umro, pa čak i kad je umro, iako FBI vodi istragu.

Da podsetimo, Brian i Gabby bili su na zajedničkom putovanju, ali on se vratio kući 1. septembra bez nje, pretvarajući se kao da je sve u redu. Deset dana kasnije, Gabbyni roditelji prijavili su da je njihova ćerka nestala. Nakon još deset dana potrage, njeno telo pronađeno je 21. septembra, da bi kasnije bilo potvrđeno da je ona zadavljena još u avgustu, dakle pre nego što se Brian vratio kući.

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Briana Laundrie

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Nestala mlada jutjuberka pronađena mrtva posle deset dana, dečko joj se krije

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.