Prvi BTS giveaway na Famozi, osvojite paket od pet sličica!

Kpop zajednica ima sve više poverenja u Famozu, a samim tim i mi stičemo poverenje pojedinih kompanija iz Južne Koreje koja nam u poslednje vreme šalju dosta sličica momaka iz BTS, od kojih vam pet poklanjamo već danas u okviru našeg letnjeg giveawaya, a povodom proslave četvrtog rođendana Famoze!

Ovih pet sličica koje vidite već u sredu će dobiti svog vlasnika, a od vas ne tražimo ništa osim da sledite ova četiri koraka na Instagram objavi koju vidite ispod. Mi ćemo već u toku sredu odabrati pobednika i ubrzo zatim i poslati sličice, a još jednom, ove nagrade mogu da idu u sve zemlje bivše Jugoslavije!

Kad je reč o k-pop nagradama, njih će biti još u toku meseca – Famoza će deliti još dva puta po četiri BTS sličice kao i jedan komplet od četiri sličice sa sve četiri BLACKPINK devojke! Naravno, između očekujte i još lepih stvari za MMere, Arianatore, LeLinatore i druge fandome!

Pročitajte još  Promo videi za novi spot BLACKPINK izgledaju božanstveno!

Autor: Famoza.net 

Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.