Fanovi ismijavaju Kylie Jenner zbog protoka vode!

Kylie Jenner glasi kao poznata osoba koja voli trošiti i uživati u svom bogatstvu, pa je fanove začudio malen peh u njezinoj kući vrijednoj 36 milijuna dolara! Kuća ima vlastiti teniski teren, preko pet spavaćih soba i kupaonica te dva bazena, a Kylie se je ne srami pokazivati na društvenim mrežama.

Nakon povratka s odmora u Koloradu, Kylie je odlučila pokazati svojim pratiteljima jednu od svojih luksuznih kupaonica. Sama je kupaonica predivno uređena u rozim tonovima s staklenim tušem, ali fanovi nisu mogli ne primijetiti slab pritisak vode u tušu.

„Kylie živi u vili vrijednoj 35 milijuna dolara, a vidi joj pritisak vode u tušu…“ razočaran je bio jedan fan „Zamisli biti onoliko bogat i imati tako loš pritisak vode u tušu“ nastavio se šaliti drugi „Sviđaju mi se zidovi i dizajn kupaonice, ali taj pritisak vode u tušu je jednostavno tužan. Ja bih na njezinom mjestu zamijenila tuš, treba mi više vode.“ naveo je treći fan.

Drugi fanovi su napomenuli kako je njezin kontroler za pritisak vode vjerovatno smanjen kako bi se štedila voda. Kako navodi HELLO!, smanjen pritisak vode je uobičajen problem u tom dijelu Amerike.

Cijela šala se proširila Twitterom, pa su Kylie i njezin pritisak vode bili u trendingu, a fanovi su se nastavili šaliti na njezin račun.

„Moj flex dana jest to što imam bolji pritisak vode nego Kylie Jenner“ jedan je od najpopularnijih tvitova „Osim što je pritisak užasan, taj tuš je premalen. Nek pozove vodoinstalatera da joj riješi problem, ovo je stvarno smješno“ kritizirao je jedan od fanova.

Pročitajte još  Kylie Jenner: Želim sedmoro dece!

Pomalo je smiješno što je Kylie 29. najbogatija žena svijeta prema Forbesovoj listi, a ima ovakve probleme. Ipak, cijela se situacija pretvorila u jednu veliku šalu, a fanovima je bilo drago vidjeti da se Kylie, unatoč svojem velikom bogatstvu nosi s ovakvim normalnim problemima.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Kylie Jenner

The following two tabs change content below.
Marina Gradac je urednica portala Famoza.net. Uz pisanje, ona je učenica srednje glazbene škole i part time kompozitor glazbe. Od malena voli ćitanje, pisanje i glazbu. Uz njezin stalan rad na Famozi, ona objavljuje i svoje glazbene kritike u rubrici “My Blog”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.