„Odgovoran otac“: Zayn Malik pio i pušio marihuanu na liveu u ranim jutarnjim satima!

Zayn Malik od napuštanja One Directiona nije u najboljem svijetlu javnosti. Njegova solo karijera nije uvelike uspješna što se može prepisati manjku promocija njegovog rada. On ne ide na turneje i promocije albuma zbog svoje anksioznosti i straha od nastupa. Ipak, fanovi su mislili da će ga prinova vratiti „na pravi put“.

Nažalost, izgleda da to nije slučaj, pa je njegov live prošlog tjedna naišao na negativne reakcije. Zayn je bio live na Instagramu u 6 ujutro po njegovom vremenu gdje je komunicirao s fanovima i puštao svoj novi album „Nobody’s listening“.

U jednom je trenutku izvadio joint, zapalio ga i počeo pušiti. Nakon toga je viđen kako konzumira alkohol i jede pizzu. Pričao je kako je snimio dobru pjesmu jer je odjednom imao nalet inspiracije, ali su fanovi bili više zabrinuti oko činjenice da Zayn konzumira alkohol i marihuanu dok mu je beba u kući.  

Kako navodi Daily Mail, live je bio zasipan zabrinutim komentarima o njegovoj bebi, a ne njegovoj muzici. „Nadam se za Zayn nije u kući s tromjesečnom bebom dok pije, puši i pušta glasnu muziku u 6 ujutro“ jedan je od brojnih komentara dok su drugi pokušali odgonetnuti gdje se Zayn točno nalazi.

Naime, Gigi je viđena prošlog tjedna u New Yorku u šetnji s bebom. Par je karantenu proveo na ranču Pensilvaniji iako par živi u New Yorku. Postoji mogućnost da je Zayn i dalje na ranču dok je Gigi otišla u New York. Ipak, Zayn u liveu nije rekao gdje se točno nalazi pa ništa nije potvrđeno.

Pročitajte još  Zayn oborio rekord: "Mind of Mine" na prvom mestu iTunes listi u čak 70 zemalja!

Fanovi nisu oduševljeni ponašanjem mladog oca. Moramo priznati, pušenje marihuane, pijenje alkohola i puštanje glasne muzike u ranim jutarnjim satima dok imate tromjesečnu bebu nije prihvatljivo ponašanje. Nadamo se da će negativna reakcija javnosti biti poruka Zaynu da se uozbilji i krene odgovornije ponašati.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Zayn Malik

The following two tabs change content below.
Marina Gradac je urednica portala Famoza.net. Uz pisanje, ona je učenica srednje glazbene škole i part time kompozitor glazbe. Od malena voli ćitanje, pisanje i glazbu. Uz njezin stalan rad na Famozi, ona objavljuje i svoje glazbene kritike u rubrici “My Blog”.

One thought on “„Odgovoran otac“: Zayn Malik pio i pušio marihuanu na liveu u ranim jutarnjim satima!

  1. Evala mu… Treba paziti s kim praviš decu, em što ćete biti tako vezani do kraja života em što ona čuvena "promeniću se" u 95% slučajeva bude samo prazno obećanje. Da ne pominjem to što nisu u braku, to mu dođe tamo trend, no na stranu to, kako će biti tom detetu kad odraste pa krene da čita po novinama šta pišu o njima ili ako budu s drugim partnerima tek mu to neće biti lako.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.