Kim Kardashian se ne sviđa kuća Kylie Jenner!

Ove nedelje Forbes je objavio da je Kylie Jenner još uvek na prvom mestu kao najmlađa milijarderka koja je “sama” stekla svoj novac, a ona ovu titulu brani rečima da zaista nije nasledila ništa od tog novca već da je sama zaradila proizvodima. Sa ovakvim bogatstvom Kylie je u mogućnosti da ima kuća koliko god želi, pa i da u njima trenutno provodi kvalitetno vreme jer zbog korona virusa ne može napolje. Ipak, nisu svi sasvim zadovoljni njenim izborom nekretnina, koje ona na Instagramu redovno “reklamira” u postovima i u kojima uživa sad kad ne može napolje!

Naime, Kylie je 2017. godine kupila luksuznu vilu na Beverli Hilsu vrednu 8,5 miliona dolara, zbog koje su joj se divile i mnoge zvezde, a u komšiluku ima Christinu Aguileru i DJ Khaleda. Kuća posetuje šest kupatila, pet spavaćih soba, fontanu i bazen, spa, igralište, teniski teren i bioskop, i iako se čini da je ova kuća za svakoga kao iz snova i da vam osim nje ništa ne treba, Kim Kardashian je navodno konstantno govorila da ta kuća ne valja!

Kim Kardashian, pak, ovu kuću ne odobrava naročito zbog njenog bivšeg vlasnika, glumca Charliea Sheena, koji je u tu kuću često dovodio policiju zbog incidenata. Kylie je za sestru i njeno mišljenje toliko vezana da je zapravo poslušala Kim i tokom 2018. godine renovirala kuću od poda do plafona! Osim što je uklonila španski / mediteranski šmek koji je kuća imala, promenila je krov, skinula kamin i u potpunosti “presvukla” kuhinju. Ove izmene usrećile su i sestru Kim, a pre haosa koji je u svetu nastao Kylie je napravila i žurku za prijatelje i porodicu kada je konačno bila zadovoljna izgledom vile. “Ovo mi je omiljeno mesto na svetu i radila sam mnogo da ga ovako sredim” pohvalila se ona.

Pročitajte još  Kylie Jenner u karantinu nosi pantalone vredne 15 hiljada dolara!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Kylie Jenner

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.