Taylor Swift ih prati: Upoznajte “Taylor Swift Serbia”!

Ćao! Ovde “Taylor Swift Serbia”! Najverniji Swifties nas se sigurno sećaju, ali za sve ostale, ukratko ćemo se predstaviti: još u aprilu 2012. godine pokrenuli smo Facebook stranicu “Taylor Swift Come to Serbia”, s ciljem da dovedemo Tejlor u Beograd. Tokom godina napravili smo više fan-videa i čak privukli pažnju nekih od članova Tejlorinog tima.

Nažalost, krajem 2015. morali smo da napravimo pauzu, ali smo se zvanično vratili! Danas imamo skoro 7000 pratilaca, što nas čini najvećim fan-klubom (i onim s najdužom istorijom) posvećenim Tejlor u Srbiji! 

Ali to nije sve! Ponovo smo otvorili i svoj Tumblr blog, KOJI TEJLOR PRATI! Da, dobro ste čuli! Kao što znate, Tejlor je vrlo aktivna na Tumblru i svakodnevno lajkuje objave svojih fanova, a mi imamo tu sreću da nas i prati! Pozivamo i sve vas da nas zapratite, jer ćemo pokušati da joj privučemo pažnju. Za sada planiramo da joj pošaljemo listu vaših blogova i vaše poruke za nju! Ako nemate Tumblr, poruke za Tejlor nam slobodno možete slati i na naše ostale profile:

instagram.com/TSwiftRS

facebook.com/TSwiftRS

twitter.com/TSwiftSerbia

Hajde da zajedničkim snagama ostvarimo svoj san i slušamo “Lover” uživo u Beogradu! 

U rubrici MY PAGES predstavljamo vaše Fejsbuk stranice, Tviter naloge, forume, blogove, sajtove i profile na drugim društvenim mrežama posvećene temi koju ste odabrali. Na vama je samo da nam ih predstavite i pošaljete njihovu adresu na [email protected], a u subject stavite My Pages. Poštu koju dobijemo od vas objavljujemo redom kojim nam je stigla, a kad vaša stranica dođe na red za objavljivanje, obavestićemo vas o tome e-mailom! Takođe, napominjemo kako objavljujemo samo stranice koje su aktivne!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  HEJ! 54 je na kioscima!

One thought on “Taylor Swift ih prati: Upoznajte “Taylor Swift Serbia”!

  1. Zaboravili smo da stavimo link Tumblra! 🤦🏻‍♀️ ➡️➡️➡️ tswiftrs.tumblr.com
    A od slanja teksta promenili smo @ na Tviteru, sada smo @TSwift_RS tamo. Nadamo se da ćete nam se pridružiti! 💗

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.