Famoza music chart #212 – Glasajte za sve omiljene pesme!

Ove nedelje Ariana Grande za samo tri glasa pobedila je BTS, tako da smo konačno imali malo neizvesnosti! Korona virus uzrokovao je da je glasanje trajalo čitave dve nedelje, ali sad se vraćamo normalnom ritmu, koliko je to moguće. Nova muzika pojavljuje se ređe nego ranije, pa ovog puta imamo samo jedan novitet.

U pitanju je aktuelni singl Nialla Horana, a ako imate još predloga za narednu listu, ostavite ih u komentaru! Kad reč o vrhu liste, Ari i BTS sad dominiraju u potpunosti, dok još jednom možemo da konstatujemo kako vas nova muzika Justina Biebera baš i ne interesuje previše.

Glasanje traje do srede, 1. aprila u 12h! Broj zvezdica pored imena izvođača označava koliko je ta pesma puta bila na prvoj poziciji top liste! Glasati možete svakog dana za sve pesme koje vam se dopadaju! Vaše predloge za narednu top listu očekujemo u komentarima!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Urnebesno pitanje na "Slagalici": Šta je Ariana Grande? (video)

5 thoughts on “Famoza music chart #212 – Glasajte za sve omiljene pesme!

  1. Predlog za sledeci Famoza Music chart :: TINI, Ovy On The Drums – YA NO ME LLAMES 😀

  2. Wow Tinisti nikad gore nisu bili rangirani.😢 Ali svakako svaka čast Arianatorima i BTS Army-ju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.