Fenomenalno: Ariana Grande otpevala „No Tears Left To Cry“ sa Jimmyjem Fallonom i The Roots!

Ariana Grande je milion puta pokazala da je ova činjenica istinita: ona zvuči neverovatno dobro u svim uslovima i svakoj verziji svoje pesme!

Sa Jimmyjem Fallonom u njegovom šou Ari je nedavno otkrila mnogo toga o svom albumu, pa i izvela „No Tears Left To Cry“ po prvi put na TV-u, ali to nije bilo sve kada je njihova saradnja u pitanju – sada su se našli da zajedno sa bendom The Roots izvedu još jednu varijantu Arinog prvog singla sa albuma „Sweetener“! Ono što ovu izvedbu čini posebnom su Nintendo Labo instrumenti za koje mnogi kažu da su izazov kada je izvedba sa njima u pitanju. Kako se vama dopada ovo?

Autor: Famoza.net
Foto: Screenshot

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Počinje glasanje: Biramo najveći hit 2015. godine!

4 thoughts on “Fenomenalno: Ariana Grande otpevala „No Tears Left To Cry“ sa Jimmyjem Fallonom i The Roots!

  1. Meni je bila odlična!! Ona je stvarno nevjerojatna. Zna sve žanrove i u svim pjevati što je u nekim i dosta teško

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.