Famoza music chart #180 – Glasajte za sve pesme koje volite!

I po 12. put Tini Stoessel zauzela je prvo mesto sa “Quiero Volver”, a već naredne na listu će doći i njen novi singl! Lista se nije promenila značajnije u odnosu na prethodnu nedelju, ali možda će to sad biti slučaj s obzirom da Marcus i Martinus imaju novi singl, “Pocket Dial” koji nailazi na veoma pozitivne reakcije!

Glasanje traje do srede, 19. juna u 12h! Broj zvezdica pored imena izvođača označava koliko je ta pesma puta bila na prvoj poziciji top liste! Glasati možete svakog dana za sve pesme koje vam se dopadaju! Vaše predloge za narednu top listu očekujemo u komentarima!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

13 thoughts on “Famoza music chart #180 – Glasajte za sve pesme koje volite!

  1. Hoćete li staviti Breakthrough ili Happy Happy? Znam da to nije 'uobičajeni' comeback, nego japanski, ali smatram da bi to bila odlična ideja 🙂

  2. Želeo bih da obratite pažnju na novu italijansku zvezdu Mahmood. Njegov hit Soldi ima velike šanse da bude HITČINA! Mogao bi solidno da se plasira na listi.

  3. Zasto nas take malo glasa za Tay? I'ma 2 nice pjesme i jako je dobra. Ona rastura ona je sve. Molim was svi swiftieji da oni koji je stvarno vole i obozavaju da je podupiremo i volimo i glasamo za našu Tay. Ona je sve.

    1. Tay mi je omiljena pevačica i uvek glasam za nju, ali nove pesme i nisu nešto. Reputation i 1989 su fantastični albumi, nadam se da će i Lover biti…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.