Potvrđeno pomirenje: Taylor Swift poslala Katy Perry kolače!

Ako vam Taylor Swift pošalje kolačiće, onda je među vama definitivno sve u redu! Pevačica je to pokazala i ranije, a njen odnos sa Katy Perry svima je poznat kao loš, ali njih dve su posebno u novim muzičkim erama odlučile da pokažu ljubav i poštovanje jedna drugoj, tako da je sada sasvim jasno da između njih nema „zle krvi“ kao to pesma kaže!

Naime, pomirenje Taylor Swift i Katy Perry došlo je kao veliko iznenađenje a simpatije među njima prvo je pokazala Katy Perry nazvavši Taylor „sjajnim primerom“ za mlade, i to kada su u Americi počeli izbori, a kada je Tay započela svoju „Reputation“ turneju, Katy joj je poslala lepo pismo. Dalje korake svakako je trebalo da učini Tay, što je ona i uradila, jer je Katyin novi singl „Never Really Over“ uvrstila u svoju „ME!“ plejlistu, a najnoviji gest su kolačići kojima se Katy pohvalila na Instagramu!

Katy je kao lokaciju slike Tayinih kolača označila „Let’s Be Friends“ ili „budimo prijatelji“, a na tanjiru s kolačima ispisano je crvenim slovima „Mir posle svega“, pa su fanovi pomislili da je ovo možda naziv njihove zajedničke pesme! Ova teorija svakako nije nemoguća jer su obe devojke objavile nove singlove i planiraju album, a Taylor je sliku komentarisala sa 13 srca, što takođe nešto znači!

View this post on Instagram

feels good 🧡 @taylorswift

A post shared by KATY PERRY (@katyperry) on

Autor: Famoza.net

Pročitajte još  Selena Gomez ljuta: "Ja sam večito trudna a sad će biti i Taylor!"

Foto: Instagram/Taylor Swift

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.