Vaše zvezde za subotu, 26. oktobar 2019. godine

Svoj 41. rođendan danas slavi američki kečer CM Punk.

HRSKP3 Ovan (21.3 – 20.4.)

Pravite se da ne primećujete nezainteresovanost voljene osobe. Mislite da ćete ignorisanjem izbeći problem, a istina je da zataškavanjem pogoršavate već napetu situaciju. Porazgovarajte, stvari nisu crne onako kako vam se trenutno čini.

HRSKP4 Bik (21.4 – 20.5.)

Ljubavni život je u centru pažnje. Glavna tema su laži ili prećutkivanja, bilo da su vaše ili voljene osobe. Neizvesnost ishoda može prouzrokovati veliku neprijatnost zbog koje ćete se osećati čak i bolesno. Savladajte strahove, jer kriza je prolazna.

HRSKP5 Blizanci (21.5. – 20.6.)

Iz straha da ne poljuljate prividnu stabilnost u vezi, svu krivicu preuzimate na sebe. Možete upasti u ozbiljan sukob jer ste precenili svoju strpljivost. Promene u privatnom životu remete i rutinu u vašoj radnoj svakodnevici.

HRSKP6 Rak (21.6. – 20.7.)

Imate puno planova i očekujete ubrzo da pokrenete neki od njih. Nažalost, današnja dešavanja vam neće doneti krupnije pomake, osim što će vas okolnosti navesti da razmislite o tome da li je put koji ste smislili najpovoljniji za nekog kao što ste vi.

HRSKP7 Lav (21.7 – 21.8.)

Dan donosi veliku šansu da se ostvare planovi od kojih ste digli ruke. Dobici su izvesni, a može vam se vratiti i neki uloženi novac od koga ste već odustali. Pre nego što taj novac u nešto uložite, napravite dobru računicu.

HRSKP8 Devica (22.8. – 22.9.)

Pred vama je puno obaveza. Činiće vam se da ne dižete glavu od posla, a u stvari se ništa posebno neće dešavati. Iluzija da ste preterano opterećeni dolazi zbog zasićenja, pa vam je hitno potrebna ili promena posla ili kratak odmor.

HRSKP9 Vaga (23.9 – 22.10.)

Sva vaša pažnja je usmerena na problematičnu situaciju koja se odvija u krugu vaše porodice. Do kulminacije može doći danas, jer aspekti na nebu najavljuju neodložne i prisilne promene. Ne bežite od problema, odlučno krenite u susret promenama.

HRSKP10 Škorpija (23.10. – 22.11.)

Sve oči su uprte u vas. Okruženi ste ljudima čija sudbina, na neki način, zavisi od poteza koje vi treba da povučete. Neprijatno je to što ste svesni da neke ljude ne možete poštedeti, iako oni to ne zaslužuju. Ne mešajte emocije i posao.

HRSKP11 Strelac (23.11. – 20.12.)

Iako osećate kojim putem treba da ide vaš dalji profesionalni razvoj, vi se i dalje kolebate. Ako prihvatite svaku ponudu u ovom trenutku, čak iako nije na prvi pogled primamljiva, dugoročno vas čeka značajan pomak, naročito na finansijskom planu.

HRSKP12 Jarac (21.12. – 19.1.)

Vaša preosetljivost danas dolazi do izražaja. Opterećujete se mišljenjima drugih ljudi, dok istovremeno radite po svom nahođenju. Krajnji je čas da se opredelite, ili ćete igrati kako drugi sviraju, ili ćete zažmuriti na to šta drugi ljudi govore.

HRSKP1 Vodolija (20.1. – 18.2.)

Vaša samouverenost i nadmeni stav polako počinju da iritiraju okolinu koja već neko vreme ima veliko strpljenje za sve. Ukoliko ne korigujete svoje ponašanje, možete doživeti veoma neprijatnu situaciju zbog koje ćete se osetiti postiđeno.

HRSKP2 Ribe (19.2. – 20.3.)

Aspekti vam donose priliv energije koja vam je u proteklom periodu nedostajala. Nažalost, paralelno pristižu nove obaveze kojima će sva lepota ovog perioda pasti u senku. Pred vama je naporan rad za koji nećete dobiti očekivanu nagradu.

 

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.