Hakovan TikTok naplaćenije zvezde mreže, Addison Rae!

TikTok je sada jedna od platformi koju koriste najplaćeniji influenseri na svetu – o tome govori činjenica da su neki njegovi korisnici “teški” po nekoliko miliona dolara. Najplaćenija devojka na TikToku (interesantno, devojke su uglavnom plaćenije od momaka) je Addison Rae, a našu rang listu najplaćenijih možete pročitati ovde! Addisonin nalog bi, sada kada se zna da je ona na tronu, morao biti duplo bolje zaštićen od hakera, jer je ona pre dva dana bila žrtva napada hakera koji su joj upravljali nalogom sve dok problem nije rešen.

Da ni TikTok nije sasvim bezbedan od hakovanja najvećih profila pokazalo se u petak, kada je Addison na Twitteru morala da se oglasi zašto njen TikTok izgleda čudno: “TikTok mi je hakovan” napisala je ona sa tužnim emodžijem, čekajući da neko reši njen problem. Nakon što je TikTok uspeo da se reši hakera, njen nalog bio je neko vreme van funkcije, pa se za nekoliko sati vratio normalno. Addisonin nalog je ogroman ulog i ne bi smeo da se izgubi, jer influenserka ima sjajnih 55 miliona pratilaca i jednu od najvećih TikTok platformi.

Hakeri su promenili Addisonin username u “joeandzak1” što možda govori o imenima hakera, a u bio su ostavili jednu krajnje čudnu poruku: “plugwalkjoe zak n crippin”. Addison se nije oglašavala oko ovog čudnog izbora bia, već je pokušala celu situaciju da okrene na nešto pozitivno: “Kad sam već u trendingu, kliknite svi ovde” napisala je ona uz link koji služi za donacije za potrebe raznih socijalnih problema poput eksplozije u Bejrutu, LGBTQ prava, brutalnosti policije i drugih bitnih aspekata. Addison od svoje platforme za samo godinu dana uspela je da zaradi pet miliona dolara, tako da je njena platforma dovoljno velika da pomogne i u raznim problemima.

Autor: Famoza.net

Pročitajte još  Addison Rae odgovara na tračeve da se rešila starih prijatelja zbog slave!

Foto: Instagram/Addison Rae

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.