Ellie i Niall ponovo zajedno?

Spekulisalo se još 2016. da su Ellie Goulding i Niall Horan bili zajedno, a takve glasine pojavile su se i ove godine! Fanovi su poludeli zbog jednostavnog komentara koji je Niall ostavio ispod snimka gde Ellie radi “the bottle cap challenge”.

Ispod videa gde Ellie radi challenge Niall je prokomentarisao “Hvala bogu što me nisi nominovala, ja bih tu flašu izbacio kroz prozor hahahahh”. Pevačica je na to odgovorila “Nominovala bih te ali je već previše ‘sausage fest’ “

Iako su fanovi bili oduševljeni, Niall i Ellie su samo prijatelji, jer je ona već verena za jednog trgovca umetninama, a i više puta su naglasili da se samo druže, da su otišli na par dejtova 2016. godine, ali ništa više od toga.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja. Studira psihologiju i kreativno pisanje na Seton Hall univerzitetu u New Jerseyu. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.
Pročitajte još  Da više ne bude zabune: Ovo su svi spotovi na YouTubeu sa više od milijardu pregleda!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.