“Jako mi je lepo s njim”: Niall iz Seleninih u Elliene ruke!

de151f60_GettyImages-499525348.xxxlarge_2x

Nema sumnje da Niall Horan ovih dana uživa u društvu slavnih i zgodnih devojaka! Nakon što je proveo nekoliko predivnih dana sa Selenom Gomez u Los Anđelesu, mladi Irac vratio se u Britaniju gde će mu društvo praviti bivša devojka, Ellie Goulding!

Ellie je potvrdila glasine da će sarađivati sa Niallom a kaže da se tome jako raduje. “Niall je moj dobar prijatelj. Ne moram posebno ni da napominjem da pisati pesme s nekim ko vam je prijatelj predstavlja nešto nezamenljivo. Najbolje pesme pišem kad mi je lepo s nekim. Definitivno mislim da će biti zabavno”, kaže ona za Daily Star. Dugo vremena spekulisalo se kako su oni na kratko vreme bili par tokom leta 2013. godine a mnogi misle da sjajna pesma Eda Sheerana “Don’t” govori upravo o tome kako ga je tadašnja devojka Ellie varala sa Niallom! Ipak, ili te priče nisu tačne ili je sve odavno zaboravljeno s obzirom da i Ed Nialla naziva svojim prijateljem.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Veliki preokret: Louis Tomlinson ipak ne postaje tata?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.