Demi Lovato: Biram da ne idem na dijetu!

Demi Lovato godinama vodi bitku sa kilažom i hejtom koji dobija zbog iste. Patila je od bulimije, izgladnjivala se i na sve načine pokušavala da smrša dok napokon nije shvatila da mora da voli sebe takvu kakva jeste i da se ne osvrće na komentare ljudi oko sebe na račun njenog izgleda.

U utorak Demi se susrela sa jako ružnim komentarom u kome joj neko kaže da mora da smrša. Naime, nepoznat profil ju je tagovao na njenoj slici dok vežba i napisao ovu poruku “hej demi dm-uj mi da bismo razgovarali o planu dijete za tebe”. Pevačica je očigledno primetila ovu objavu i ostavila komentar “Zapravo biram da ne idem na dijetu i ponovo upadnem u nezdravo ponašanje rizikujući da izgubim svoj zdrav razum i mentalno zdravlje ali hvala na ponudi! Baš slatko.”

Podsetimo se da je Demi prvi put kročila na rehabilitaciju sa 18 godina, nakon čega je otkriveno da je patila od bulimije, depresije, da se povređivala kao i da je konzumirala nenormalne količine lekova i alkohola.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram / Demi Lovato

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja, a trenutno je najviše interesuje politika i pisanje govora, na šta bi volela da se fokusira na studijama. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.
Pročitajte još  Ima veliko srce: Demi usvojila mačku iako je alergična na njih!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.