A da ga lepo spakuje i ponese za Novi Sad? Ellie Goulding i Niall Horan ponovo zajedno!

12912440_928661230565841_1664225436_n

Kao što znamo, britanska megazvezda Ellie Goulding u julu će doputovati u Novi Sad radi nastupa na EXIT festivalu (koji i ove godine ima titulu najboljeg u Evropi!) a na osnovu svega što se dešava, red bi bio da povede i Nialla Horana!

Ellie i Niall jako su bliski – toliko da je član 1D ne propušta njene koncerte u Britaniji ovih dana a poručio je kako će joj pomagati na njenom novom albumu! Niall i Ellie viđeni su zajedno i u bekstejdžu nakon koncerta u subotu a fotka koju je načinio Scotty T iz serije Geordie Shore to i dokazuje.

Ellie je pre nekoliko nedelja nahvalila Nialla pa je poručila: “On ima najbolji smisao za humor. Jako je brižan i vidim ga kao iskrenog prijatelja u ovoj industrji”. Sa druge strane, Niall je na svoj Instagram postavio kratak video sa koncerta u kome je rekao da je Ellie njegova “omiljena”, šta god “omiljena” značilo! S obzirom da Niall iovako izjavljuje kako mu je cilj da ove godine što više putuje, poseta EXIT festivalu i zemlji iz koje dolazi njegov veliki prijatelj Novak Đoković čini se kao savršena ideja!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Još samo dan do albuma: Poslušaj novu 1D pesmu, "What a Feeling"!

6 thoughts on “A da ga lepo spakuje i ponese za Novi Sad? Ellie Goulding i Niall Horan ponovo zajedno!

  1. Kofer za njega i krećemo. Mada mislim da ona može da povede još nekoga , ne samo Nialla . Jer je prijateljica mnogih zvijezda tako da možemo da očekujemo još gostiju.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.