Kupite korišćene gaće Eda Sheerana i učinite humano delo!

Da li vaša ljubav prema Edu Sheeranu nema granice? Nova akcija je prilika ne samo da kupite nešto što je nesumnjivo bilo u njegovom posedu, već i da time pomognete drugima!

Ed je tako donirao čak 300 svojih ličnih predmeta, što uključuje i čak šest pari gaća, a sve to prodavaće se na aukciji 10. novembra! Sva zarade ide organizaciji Zest koja pruža podršku mladim, a vrlo ozbiljno bolesnim pacijentima od kojih neki ne mogu više da se spasu.

Interesantno, nisu sve Edove gaće iste! Cena im tako ide od oko 25 dolara do preko 100 dolara, različite su veličine. To valjda pravi razliku u cenu, a ne u kakvom su one stanju! Sem toga, tu je i Lego verzija Edovog lica, dečija igračka – omiljeni meda, ali i gitara! Ed kao kao Ed kaže da samo želi da pomogne, a raduje ga što sakupljanje novca nije jedini cilj, već i da se širi svet o tome koliko ovoj nesrećnoj deci znači pomoć.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Famoza music chart #127 - Glasajte za pet pesama koje volite, jednom dnevno

One thought on “Kupite korišćene gaće Eda Sheerana i učinite humano delo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.