Ed Sheeran o Grammy nominacijama: Možda ovo jednostavno nije bila moja godina!

U intervjuu sa Ellen DeGeneres Ed se dotakao i teme vezane za Grammy nominacije od kojih je dobio samo dve, dok su fanovi očekivali da ih bude još mnogo više.

Dok je bilo očekivano da Edov album „Divide“ dobije zasluženu nominaciju za album godine ili neki njegov uspešan singl poput „Perfect“ za singl godine, sve što je Ed dobio je nominacija za najbolji nastup sa „Shape Of You“ i „Divide“ je nominovan za najbolji pop album, ali Ed ne želi da se nervira oko toga. „Ja to vidim ovako: neke godine ti budu megauspešne, neke ipak ne, mislim da ovo prosto nije bila moja godina“ rekao je on, ali trenutno se niko ne bi složio da Ed nije imao zaista uspešnu godinu!

Ellen je Edu rekla da „Shape Of You“ nije izlazio iz njene glave još otkad je izašao, a on je potvrdio da mu je upravo to najvažnije kada su uspesi u pitanju! „Upravo to je poenta, kada vidite da ljudi stvarno slušaju pesme i uživaju u njima. Radije bih se odrekao nagrada i slušao godinama kako mi fanovi govore da su neku od mojih pesama uzeli za svoj prvi ples na venčanju, ili prvi poljubac, to mi pokazuje koliko pesma vredi“ zaključuje Ed.

Pročitajte još  Saradnik optužuje Eda Sheerana: On je najobičniji lešinar, sve krade!

Autor: Famoza.net
Foto: Screenshot

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

One thought on “Ed Sheeran o Grammy nominacijama: Možda ovo jednostavno nije bila moja godina!

  1. Ne slažem se sa njim ovo mu je itekako bila uspešna godina,mada sa jedne strane dve nominacije nisu malo u odnosu na druge zvezde😞,mada jeste zaslužio ovu za album godine

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.