Drakeu se neće dopasti: Nicki Minaj objavila spot za „Hard White“!

Sa Nicki Minaj nikad nije mirno! Pevačica nastavlja da promoviše svoj album „Queen“, i čini se da usput konstantno nalazi kolege koje će suptilno isprovocirati, pa je u njenom novom spotu za singl „Hard White“ vrlo očigledno da je ovoga puta Drake na udaru, pa čak i Grammy akademija!

Nicki se već dugo ne slaže baš sjajno sa reperom Drakeom, a s obzirom da je postalo popularno da se poruke šalju preko pesama i spotova, Nicki je kroz najnoviji spot „provukla“ škorpiona koji je polomljen u više delova, a oštro oko fanova je to primetilo i odmah ustanovilo da je to poruka za Drakea jer njegov aktuelni album nosi naziv „Scorpion“!

Nicki nije poštedela ni Grammy dodelu nagrada, jer je u jednom delu spota stavila i gramofon koji je inače simbol Grammyja, a to nije slučajnost jer je Nicki objavila svoj album u pravo vreme da bude nominovana za Grammy kategorije, ali ju je žiri ipak potpuno izignorisao. Pogledajte spot!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Nicki Minaj

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Kraj rata: Taylor Swift se izvinila Nicki Minaj!

2 thoughts on “Drakeu se neće dopasti: Nicki Minaj objavila spot za „Hard White“!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.