U njenom stilu: Nicki Minaj predstavlja video za singl „Chun-Li“!

Najveća ženska rep zvezda, Nicki Minaj imala je posebno iznenađenje za fandom jer pre pravog spota za svoju pesmu „Chun-Li“ predstavila je i uspravni video!

„Vertikalni“ videi posebno su popularni u poslednje vreme – trend je krenuo negde od hita Selene Gomez i Marshmelloa, „Wolves“, a od tada često je praksa da se snimaju i spotovi prilagođeni za mobilne uređaje i Spotify. Isti trend prati i Nicki Minaj koja će spot za „Chun-Li“ objaviti u petak, a pre toga je pustila jednostavan video u ljubičastim tonovima! Sve u vezi sa ovim singlom je ljubičasto jer i u trejleru za spot vidimo da ta boja preovlađuje – da li se vama ovo dopada?

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Nicki Minaj

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Nicki Minaj progovorila o tuči sa Cardi B: Strašno i ponižavajuće, ona laže!

One thought on “U njenom stilu: Nicki Minaj predstavlja video za singl „Chun-Li“!

  1. Inače ne volim rep, ali Momak je iznimka! Pjesma je super..samo puno previše psovki, ali sta motora očekivati od repera 😝

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.