Arianatori pomislili da je Ari na udaru Nicki Minaj u novoj pesmi, oglasile se obe pevačice!

Nicki Minaj i Ariana Grande sarađuju veoma dugo i imaju par dueta iza sebe kao što su “Bang Bang”, “Side To Side”, “The Light Is Coming” i “Bed”, a pored dobrog poslovnog odnosa, devojke ne kriju ni da se druže privatno! Ovih dana Nicki je predstavila novi singl “Bust Down Barbiana”, a kako muzičarka u poslednje vreme šalje posebne poruke drugim izvođačima putem spotova i pesama, Arianatori su se zabrinuli da su odnosi između Ari i Nicki zahladneli, jer se u jednom delu pesme pominje upravo Ariana!

Ako obratite pažnju na stihove Nickine pesme, u jednom delu ćete čuti “Killing everybody beat, thank u, next Ariana,” gde je pevačica aludirala na Arin aktuelni singl i album “Thank U, Next”. Nicki nedavno poslala jasnu poruku Drakeu i Grammy akademiji, pa je publika zbog pomenutih stihova pomislila da su se devojke posvađale.

“Neće biti ništa drugo između nas osim ljubavi. Bila je uz mene u stvarnom životu, svaki put kada mi je neko bio potreban i ja ću uvek biti tu za nju. Volimo jedna drugu,” napisala je Ari. Nešto kasnije se oglasila i Nicki, koja se nadovezala na Arinu izjavu rečima: “Ne više od tebe koja si bila uz mene iza scene. Volim te, za života”.

Da između njih nema zle krvi pokazale su još u avgustu prethodne godine, kada se umalo poklopilo da su Arianin album “Sweetener” i Nickin album “Queen” izašli istog datuma, ali je Nicki svoj album objavila sedam dana radnije iz tehničkih razloga. Ari se u toj situaciji oglasila da se njih dve nikada neće trkati za prvu poziciju na listama i poručila je fanovima da kupuju i slušaju oba albuma.

Pročitajte još  Ko su najbolji fandomi godine? Startuje drugi Famoza fandom awards!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.

2 thoughts on “Arianatori pomislili da je Ari na udaru Nicki Minaj u novoj pesmi, oglasile se obe pevačice!

  1. Glupi ljudi su oni koji su pomislili tako nesto . Ne samo da 'ne kriju da se druže privatno' vec jedna drugu nazivaju sestrama. Njihovo prijateljstvo je stvarno jako

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.