Kraljica pustinje: Nicki Minaj predstavlja spot za „Ganja Burn“!Nicki Minaj objavila je svoj dugo očekivani album „Queen“, nazvavši ga tako da bi potvrdila svoju titulu kraljice repa!

Nicki je za fandom ovoga puta spremila i novi spot, za pesmu „Ganja Burn“, a on je sve osim običnog videa – u pitanju je šestominutna priča koja nas vodi u vetrovitu pustinju čiji pesak leti preko Nicki i plesača koji su zapravo njeno pleme, a i sam naziv pesme i font kojim se ime albuma „Queen“ pojavljuje u pesmi pokazuje da je tema spota orijentalna, i Nicki izgleda kao istočnjačka kraljica dok pleše i repuje – kako se vama ovo sviđa?

Autor: Famoza.net
Foto: Screenshot

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Cardi B ne priznaje krivicu: Ponovo bih gađala Nicki cipelom!

3 thoughts on “Kraljica pustinje: Nicki Minaj predstavlja spot za „Ganja Burn“!

  1. Ona je stvarno kraljica repa!Pjesma mi se više sviđa od spota ali i spot je superrr!❤

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.