Tekashi 6ix9ine priznao krivicu, minimalna kazna je 47 godina zatvora!

Reper Tekashi 6ix9ine nije gubio nadu da će se njegov slučaj srediti ali čini se da izlaza nije bilo nakon svega što je učinio, tako da mu sada defitivno sleduje kazna od minimum 47 godina zatvora, ako ne i doživotna kazna.

Da podsetimo, reper je uhapšen sa pet saučesnika još u novembru, a prošle nedelje priznao je da se služio vatrenim oružjem i drogama i da se bavio reketiranjem! Sve ove zločine platiće doživotnim zatvorom ili će minimum 47 godina provesti iza rešetaka, kao i njegovi “saradnici” iz popularne američke kriminalne grupe kojoj je pripadao.

Otežavajuća okolnost je i činjenica da je reper lagao kada je uhapšen u novembru, tvrdivši da ni za šta od ovoga nije odgovoran, a onda je demantovao samog sebe na sudu. Reper je nastavio da otkriva čak i detalje svojih kriminalnih dela, pa je priznao i da je jednu osobu platio da puca na njegovog “rivala” – pretpostavljamo da se na svemu ovome završava reperova priča o muzičkoj karijeri.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Tekashi 6ix9ine

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Tekashi 6ix9ine u prvom intervjuu posle izlaska iz zatvora: Ne kajem se ni zbog čega!

3 thoughts on “Tekashi 6ix9ine priznao krivicu, minimalna kazna je 47 godina zatvora!

  1. 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.