Marcus i Martinus u Zagreb: Objavljena lokacija koncerta i vreme početka prodaje karata!

Nakon Beograda stižu nam još potpunije informacije za nastup Marcusa i Martinusa u Zagrebu što osim lokacije koncerta uključuje i početak prodaje karata!

Kako je objavljeno, Marcus i Martinus će pevati u Aquarius klubu u Zagrebu koji je kapaciteta 2000 mesta a početak prodaje karata zakazan je za petak u 12h i to na eventim.hr ili na svim prodajnim mestima ove kompanije širom Hrvatske! Cene karata još uvek nisu poznate ali i to ćemo brzo saznati!

Ovo vrlo verovatno znači i da će se karte u Beogradu prodavati od petka, isto od 12 sati isto preko eventima, s tim što je adresa www.eventim.rs. I pre nego što pitate, to su sve informacije koje imamo. Ne znamo da li će biti različitih vrsta karata niti meet and greeta a sve ćemo znati najkasnije u petak. Pratite Famozu za sve važne informacije!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Semina je spremila intervju sa M&Merom sa Malte: Od njih sam naučila da zanemarujem hejtere!

3 thoughts on “Marcus i Martinus u Zagreb: Objavljena lokacija koncerta i vreme početka prodaje karata!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.