Victoria Justice: Nosim samo ono u čemu se osećam srećno!

victoria-justice-4

Rođena u Holivudu, ali onom na Floridi, 22-godišnja zvezda dala je nedavno intervju za Miami Herald, i otkrila nam nekoliko zanimljivih detalja o sebi.

Na pitanje odakle crpi inspiraciju za svoj osobeni stil, Victoria Justice spremno odgovara: “Nalazim je u raznim stvarima. Svakog jutra kad se probudim mogu se obući kako god poželim i time povećati rizik da ću možda nekom izgledati čudno. Ali baš me briga, nosim ono što me čini srećnom. Cenim ljude koji ne prate trendove već ih sami stvaraju.”

Takođe, glumica se tokom razgovora osvrnula i na prvo pojavljivanje pred kamerama: “Snimila sam svoju prvu reklamu kad sam imala osam godina. Bio je to spot za Ovaltine, čokoladni prah koji se sipa u mleko, i to je bio moj prvi posao. Odselila sam se s Floride kad sam imala 11 godina i ostalo je, nadam se, istorija.”

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Saveti Victorije Justice: Evo načina kako da povećate samopouzdanje!

One thought on “Victoria Justice: Nosim samo ono u čemu se osećam srećno!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.