Hejteri utihnuli: DOKAZANO da je Selena Gomez zaista pevala na American Music Awardsu!

Selena Gomez doživela je pravo poniženje time što se u ponedeljak o njenom nastupu na American Music Awardsu više pričalo zbog navoda da se ona osramotila jer se samo pretvarala da peva. Međutim, prava istina je drugačija!

Kako se navodi u saopštenju koje su danas objavili američki mediji, Selena Gomez je radila isto što i Christina Aguilera, Nick Jonas i Hailee Steinfeld te iste večeri – pevala je uz instrumentalnu verziju pesme, koja dakle ne sadrži njen vokal! Ovakve stvari su uobičajene na dodelama nagrada jer nema dovoljno vremena da na sceni bude i prateći bend. Dakle, sve što ste čuli od Sel na sceni je baš njen glas a činjenica da je mnogima on zvučao isuviše dobro je samo kompliment za nju!

U skladu sa tim, eto i odgovara zašto Sel nije plesala tokom pesme – čuvala je dah za pevanje jer je gotovo nemoguće da istovremeno radi obe stvari a da se ne zadiše. Kako TMZ prenosi, Selenatorima može da padne kamen sa srca zbog još jedne stvari – njena tuga na sceni nije bila prava već samo deo nastupa! Mnogi su se bojali da je Sel imala napad panike ali kako se navodi, sa njom je sve u savršenom redu!

Autor: Famoza.net
Foto: Twitter

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Dylan Sprouse: Selena Gomez mi je dala prvi poljubac!

5 thoughts on “Hejteri utihnuli: DOKAZANO da je Selena Gomez zaista pevala na American Music Awardsu!

  1. Tako mi je drago❤
    Famozo, da li na youtubu ima video cijelog njenog nastupa, pošto je jedan bio, ali je nažalost ukinut😔

    1. Vidimo danas da svi objavljuju te videe na zvaničnim kanalima – videćemo da ih sve stavimo kao videe dana!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.